Tilbygning

Skab mere plads og rummelighed i din bolig

Få mere plads med en tilbygning

Føler du at du mangler plads i dit hjem? Er huset blevet for småt eller er familien blevet for stor? En tilbygning kan give dig mere end blot ekstra kvadratmeter. Med RB Tømrer som din samarbejdspartner kan du få den tilbygning, du har brug for. Vi opfylder dine ønsker og behov for mere albuerum, lys og æstetik.

Vi udfører tilbygninger og ombygninger med fokus på skræddersyede løsninger og kvalitetsbevidste resultater. Med vores brede faglighed og mange års erfaring som tømrer kan vi skabe moderne og åbne rum, der giver mere lys og plads til at trække vejret i en travl hverdag. Vi dækker områderne nær Korsør, Kalundborg, Ringsted, Sorø, Slagelse og Næstved.

Vi er med dig gennem hele forløbet

Vores tømrer tager ansvar for alle aspekter af dit projekt, fra idé og tegninger til færdigt byggeri. Vi samarbejder med arkitekter og ingeniører og sørger for, at alle krav til et moderne og funktionelt hjem er opfyldt. Der tages højde for alle relevante love og regler, herunder bygningsreglementet.

Når du vælger at få en tilbygning, er det vigtigt at tænke på helheden i din bolig. Dit nye rum vil kunne trække dagslys ind i boligen på grund af større vinduespartier eller ovenlys. Men du kan også risikere, at dine nuværende rum ender med at blive gennemgangsrum. Derfor kan det være en god idé at lave en ombygning af andre rum i forbindelse med din nye tilbygning. Vi hjælper dig med at planlægge og gennemføre den optimale løsning for dit hjem.

Skriv til os

Få et tømrer tilbud

Har du spørgsmål til os, eller ønsker du at høre mere om vores ydelser, er du meget velkommen til at henvende dig for yderligere information. Det er naturligvis helt uforpligtende at henvende sig for at få et godt tilbud på sin opgave.

Vi tilbyder montering af nye døre og vinduer, tilbygning, nyt tag og meget mere.

Ring til os på telefon 28 68 54 27, eller udfyld formularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.