Nyt tag

Alt fra tagreparation til nyt tag

Få et nyt tag der passer til dine behov

Står du og skal have udskiftet eller renoveret dit tag? Hos RB Tømrer har vi mange års erfaring indenfor tagrenovering og -udskiftning. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til dine ønsker og behov, når det kommer til et nyt tag til din ejendom. Uanset om du ønsker et eternittag, tegltag eller et tredje, så er vi sikker på, at vi kan hjælpe dig.

Vi udfører opgaver i Korsør og omegn, herunder i områderne Ringsted, Kalundborg, Næstved, Sorø og Slagelse. Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag, vi står klar til at skræddersy et uforpligtende tilbud til dig.

Bredt udvalg af tagbelægninger

Vi ved, hvor vigtigt det er med et sundt og tæt nyt tag, der kan holde vind og vejr ude. Derfor er vores fokus på at levere kvalitetsarbejde og bruge materialer af de højeste standarder, som sikrer en holdbar tagløsning i mange år frem.

Med et samarbejde med en række leverandører, kan vi levere de bedste tagmaterialer på markedet. Dette gør det muligt for os at tilbyde dig et bredt udvalg af tagbelægninger. Vores tømrere er eksperter i alt fra tagrenovering, reparation af tagskader til nye tagkonstruktioner. Vi har øje for detaljen gennem hele processen, og vi sørger for klar kommunikation og koordinering, så du kan føle dig tryg gennem hele forløbet.

Skriv til os

Få et tømrer tilbud

Har du spørgsmål til os, eller ønsker du at høre mere om vores ydelser, er du meget velkommen til at henvende dig for yderligere information. Det er naturligvis helt uforpligtende at henvende sig for at få et godt tilbud på sin opgave.

Vi tilbyder montering af nye døre og vinduer, tilbygning, nyt tag og meget mere.

Ring til os på telefon 28 68 54 27, eller udfyld formularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.