Ny carport

Få en carport der passer til dine behov

Få en ny carport der passer til dine behov

Er du træt af at skulle skrabe sne og frost af bilruden, eller ikke have cykler mv. i tørvejr, så er en carport måske løsningen.

Vi hjælper dig gerne med at finde den rigtige løsning, der passer netop til dit hus. Det kan f.eks. være den rigtige løsning, at bygge en carport som skiller sig markant ud fra huset med sin helt egen form og materialer.

Vi sørger også for, at tilbygningen sker i overensstemmelse med de gældende regler, for selv om det blot er en enkel carport, ofte nogle regler som skal
overholdes.

Carport med redskabsskur

Det nyt redskabsskur som i vil have opført ved carporten eller et fri stående skur. Så kan vi os hjælpe med det.

At få opført et redskabsskur sammen med en ny carport er sjældent noget, man
fortryder. Det er dejligt at få plads til alt det, der fylder andre steder, f.eks. bilens vinter- sommerdæk, cykler, haveredskaber osv.

Et redskabsskur kan være alt fra ganske få kvadratmeter til et større redskabsskur der også kan have plads til havemøbler, trampoliner, kummefryser med mere.

Vi udfører også opgaver som f.eks:

Skriv til os

Få et tømrer tilbud

Har du spørgsmål til os, eller ønsker du at høre mere om vores ydelser, er du meget velkommen til at henvende dig for yderligere information. Det er naturligvis helt uforpligtende at henvende sig for at få et godt tilbud på sin opgave.

Vi tilbyder montering af nye døre og vinduer, tilbygning, nyt tag og meget mere.

Ring til os på telefon 28 68 54 27, eller udfyld formularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.